Medisch Fitness

In het Sport Medisch Centrum in Zaandam, gevestigd aan de Rode Zee 67 te Zaandam wordt Medisch Fitness aangeboden. Onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut wordt bij Medisch Fitness getraind in kleine groepjes van maximaal drie personen. Op deze manier krijg u de aandacht die u nodig heeft tijdens de trainingen.

Het doel van Medisch fitness is, d.m.v. het voor u opgestelde trainingsschema, uw lichaam weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Hierdoor ontstaat een betere balans tussen belasting (wat u doet met uw lichaam) en belastbaarheid (wat kan uw lichaam aan), waardoor uw klachten verminderen en de kans op terugkomende klachten minder aanwezig is. Medisch Fitness is eveneens bedoeld voor mensen die na een blessure willen starten om hun conditie op een beter niveau te brengen of spierkracht / stabiliteit willen verbeteren.

Heeft u zelf geen blessure, dan kan deze vorm van trainen ook voor u goed zijn om u lichaam in een goede conditie te houden.

Voordat u start met Medisch Fitness zal er eerst een intake plaatsvinden. Bij de intake wordt een aantal testen afgenomen om uw beginsituatie te beoordelen. Samen stellen we haalbare doelen op en aan de hand daarvan zal de fysiotherapeut een behandelprogramma voor u schrijven. Het programma wordt dusdanig opgesteld zodat u, ondanks uw beperkingen, toch kan blijven trainen.

De kosten van Medisch Fitness worden niet vergoed door de verzekeraar en u heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? U kunt bellen naar 075-7200850 of een mail sturen naar info@smczaandam.nl of loop even langs.

    Abonnement    Trainingsfrequentie    Trainingsvorm   Prijzen
      MF 1       1x per week, 1 uur   Medische fitness begeleid in groepsvorm (tot 3 pers.)

€ 40,- p. 4 wk.

€ 85,- p. 12 wkn.

      MF 2       2x per week, 1 uur   Medische fitness begeleid in groepsvorm (tot 3 pers.)

€ 65,- p. 4wk.

€ 160,- p. 12 wkn.

 

Kosten intake: € 25,00 (inschrijfgeld, intakegesprek, opstellen trainingsschema).
Een gemiste training kan zonder extra kosten binnen 1 week ingehaald worden
Voor Medisch Fitness of Personal Training wordt per keer een afspraak gemaakt